Κωτσιαρης Νικητ.

logokotsiaris newΟ Νικήτας Κώτσιαρης είναι ένας δημιουργός εικόνων μέσω της Φωτογραφικής τέχνης. Του αρέσει να κρατά τον χρόνο, την στιγμή, την πράξη αιώνια.

Φωτογραφίζει από πολλά χρόνια αρχίζοντας από τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε την Καλαμάτα. Συνεχίζει με πολύ ενδιαφέρων να φωτογραφίζει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φωτογραφίζει με τέχνη τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένεια του, τα παιδιά του, τους φίλους του και με πολύ αγάπη προσπαθεί να αποδώσει το συναίσθημα σε όλες του τις φωτογραφίες. Το ενδιαφέρων του για τον άνθρωπο και η  φωτοειδησεογραφία τον έμαθαν καλά πως να δημιουργεί  εικόνες με περισσότερο συναίσθημα και να καταγράφει δημιουργικά της σημαντικές στιγμές στην ζωή των ανθρώπων. Η φωτογραφία γάμου είναι το πιο αγαπημένο του κομμάτι στην τέχνη της φωτογραφίας, που την κάνει πάνω από εικοσιπέντε χρόνια. Μέσα από τα μοντέλα του και τον τρόπο που φωτογραφίζει γνωρίζει περισσότερο τον κόσμο, γνωρίζει τον εαυτό του και καταφέρνει να είναι ακόμα πιο δημιουργικός.

 Έχουν παρουσιαστεί εργασίες του με καλλιτεχνικό ενδιαφέρον  σε εκθέσεις, ατομικές και ομαδικές, εκδόσεις λευκωμάτων, στον τύπο και σε αρκετές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την οργάνωση και τον τρόπο εργασίας του στον γάμο, καταφέρνει τα ζευγάρια που φωτογραφίζει να ζουν μία μεγάλη εμπειρία και να απολαμβάνουν περισσότερο την ημέρα του γάμου τους.