ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Νο 3

pita Το Δ.Σ. του Σωματείου εύχεται ολόψυχα, Καλή Χρονιά σε όλους τους συναδέλφους, Το νέο έτος 2017 να μας προσφέρει υγεία, χαρά   και οικογενειακή γαλήνη, να πραγματοποιήσει κάθε μας επιθυμία και να μας δώσει δύναμη για επαγγελματικές  επιτυχίες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως οργανώνουμε μια όμορφη βραδιά. Θα υποδεχτούμε τον νέο χρόνο όλοι      μαζί και θα κόψουμε την βασιλόπιτα μας.

pita2  pita2  pita3  pita4

Ένας ζεστός χώρος και σε οικογενειακό κλίμα το εξοχικό κέντρο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ θα μας περιμένει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις επτά και μισή (19:30) το βραδάκι με τις οικογένειές μας.

Θα κόψουμε την πίτα μας θα ανταλλάξουμε ευχές με ένα κρασάκι και μια ποικιλία από μεζέδες και θα μοιραστούμε προβληματισμούς και απόψεις απολαμβάνοντας την συναδελφική επικοινωνία και αλληλεγγύη.

Καλεσμένοι μας θα είναι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο Πρόεδρος τις Τοπικής Ομοσπονδίας, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και τα μέλη μας με τις οικογένειές μας.

Με βάση την καλή συναδελφική επικοινωνία που πρέπει να έχουμε και την καλή διάθεση τα έξοδα θα τα καλύψει όλα το Σωματείο. Θεωρείται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των μελών με την οικογένειά τους. Πρέπει να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας και συγκεκριμένα πόσα άτομα θα σας συνοδεύουν και για την παρουσία παιδιών κάτω των δώδεκα ετών κατά προτίμηση στο email της Ένωσής μας για να φροντίσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση μας.

Ο Πρόεδρος                                 ο Γραμματέας

Νικήτας Κώτσιαρης                         Ευάγγελος Βρυώνης